Taxaties Uden en omgeving: Snel, goed en zorgeloos

Een gevalideerd taxatie rapport van uw woning in Uden tegen de beste prijs? Dat vindt u bij ZoDus. Met onze gespecialiseerde taxatie afdeling helpen wij u snel, goed en zorgeloos aan een vakkundige taxatie, al vanaf € 575,- inclusief BTW. Binnen vijf werkdagen beschikt u over een NWWI gevalideerd rapport. Meer informatie of een afspraak maken? Vul het aanvraagformulier in en binnen 24 uur nemen wij contact met u op.


Aanvraag Taxatie

  • Lid van NVM en NRVT
  • Vakkundig en zorgvuldig
  • NWWI gevalideerd
  • Vanaf € 575,- incl. BTW
  • Binnen 2 – 5 werkdagen

Dé taxatiespecialist in Veghel, Uden en omstreken

ZoDus Makelaars is actief in o.a. Veghel, Uden, Schijndel en Sint-Oedenrode. Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Veghel. We zijn aangesloten bij NVM en NRVT en hebben een gespecialiseerde taxatieafdeling waarmee we taxaties in Uden en omstreken efficiënt en vakkundig uitvoeren. Met onze uitgebreide kennis van en jarenlange ervaring met de lokale en regionale markt van Uden, Veghel en omstreken, bent u bij ons verzekerd van een betrouwbare taxatie. We hanteren scherpe prijzen en een snelle service. De doorlooptijd van een taxatie is doorgaans vijf werkdagen. Indien nodig kan een taxatie in overleg ook sneller worden uitgevoerd. Ook voor bedrijfstaxaties kunt u bij ons terecht.

Taxatie of waardebepaling

Een taxatie is een gevalideerde berekening van de actuele marktwaarde van uw woning door een beëdigde taxateur. Anders dan een vrijblijvende waardepaling is een taxatie gevalideerd door het NWWI (Nederlands Woning Waarde instituut). Deze instantie ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld en dat de waardebepaling betrouwbaar is. Alleen beëdigde taxateurs kunnen een taxatie bij het NWWI indienen. Aan een vrijblijvende waardebepaling worden geen specifieke eisen gesteld en deze wordt niet gecontroleerd door een onafhankelijke instantie als het NWWI. Een waardebepaling dient alleen als vrijblijvende indicatie en wordt ook niet geaccepteerd door hypotheekverstrekkers.

Taxatie aanvragen of meer informatie?

Taxatie aanvragen? Vul het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Vragen met betrekking tot taxaties? Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

ZoDus: De Taxatie expert voor Uden en omgeving