Het belang van een objectieve taxatie is groot. Of u nu koper bent of eigenaar van onroerend goed, op een gegeven moment is het belangrijk te beschikken over een realistisch waardeoordeel van een ter zake deskundige. Een taxatierapport waarin op weloverwogen wijze rekening wordt gehouden met relevante argumenten.

 

taxatie veghel

Méér dan rekenen alleen . . .

Om een woning goed te kunnen taxeren vergelijkt de taxateur de woning met zogenaamde referentie objecten. Dat mogen eigenlijk alleen maar verkochte woningen zijn, maar bij een taxatie wordt wel degelijk gekeken naar de verkoopbaarheid en courantheid. Daarvoor is kennis van de markt cruciaal, maar ook dat de taxateur eventuele veranderingen of verbeteringen op waarde weet te schatten.

Taxaties voor ieder doel

Wij verzorgen taxatierapporten voor uiteenlopende doeleinden: koop, verkoop, financiering, fiscus en verzekering. De kosten voor een taxatie in Veghel zijn niet afhankelijk van de getaxeerde waarde, maar van de hoeveelheid werk dat verricht moet worden. Een standaard woning taxeren kost bij ZoDus 350 euro inclusief BTW. Wij doen echter vooraf altijd een prijsopgave en werken met een opdrachtbevestiging. Indien gewenst en mogelijk worden taxatie-opdrachten binnen 24 uur uitgevoerd.

Neem voor een taxatie in Veghel gerust contact met ons op