Taxaties Veghel en omstreken: Snel, goed en zorgeloos

Een taxatie rapport van uw huis in Veghel of omgeving nodig? ZoDus levert snel en vakkundig gevalideerde taxaties tegen voordelige tarieven. Met onze gespecialiseerde taxatie afdeling helpen wij u snel, goed en zorgeloos aan een vakkundige taxatie, al vanaf € 575,- inclusief BTW. Binnen vijf werkdagen beschikt u over een NWWI gevalideerd rapport. Vul het aanvraagformulier in en binnen 24 uur nemen wij contact met u op. Ook voor taxaties van bedrijfspanden kunt u bij ons terecht.

  • Binnen 2 – 5 werkdagen
  • Vakkundig en zorgvuldig
  • Vanaf € 575,- (incl. BTW)
  • NWWI gevalideerd
  • Lid van NVM en NRVT

Vakkundig en voordelig

ZoDus is aangesloten bij NVM en NRVT en heeft een gespecialiseerde taxatieafdeling waarmee we taxaties in Veghel en omstreken efficiënt en vakkundig uitvoeren. Met onze uitgebreide kennis van en jarenlange ervaring met de lokale en regionale markt van Veghel en omgeving, bent u bij ons verzekerd van een betrouwbare taxatie. Wij hanteren heldere, marktconforme tarieven. De prijs voor een taxatie is afhankelijk van de tijd die de taxateur ervoor nodig heeft, dus niet van de getaxeerde waarde. U ontvangt voorafgaand aan de opdracht altijd een heldere prijsopgave. De doorlooptijd van een taxatie is doorgaans vijf werkdagen. Indien nodig kan een taxatie in overleg ook sneller worden uitgevoerd.

Wanneer een taxatie nodig?

Een taxatie is in de meeste gevallen vereist als u een huis wilt kopen en hiervoor een hypotheek wilt afsluiten. De waarde van de taxatie bepaalt namelijk hoeveel u maximaal mag lenen. Daarnaast kan een taxatie nodig zijn bij het wijzigen of oversluiten van een hypotheek, het verdelen van bezittingen (bijvoorbeeld bij een echtscheiding), het waarderen van bezittingen (bijvoorbeeld voor een brandverzekering) of bij een bezwaar tegen de vastgestelde WOZ-waarde door de gemeente. 

Verschil tussen taxatie en waardebepaling

Een taxatie is een gevalideerde berekening van de actuele marktwaarde van uw woning door een beëdigde taxateur. Anders dan een vrijblijvende waardepaling is een taxatie gevalideerd door het NWWI (Nederlands Woning Waarde instituut). Deze instantie ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld en dat de waardebepaling betrouwbaar is. Alleen beëdigde taxateurs kunnen een taxatie bij het NWWI indienen. Aan een vrijblijvende waardebepaling worden geen specifieke eisen gesteld en deze wordt niet gecontroleerd door een onafhankelijke instantie als het NWWI. Een waardebepaling dient alleen als vrijblijvende indicatie en wordt ook niet geaccepteerd door hypotheekverstrekkers. 

Meer weten of een taxatie aanvragen?

Vul het contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op om uw verzoek te bespreken. Ook plannen we dan meteen een afspraak in voor de inspectie. Hierbij komt de taxateur naar de betreffende woning om deze op te nemen. Hierna werkt hij het rapport uit en dient hij het in bij het NWWI voor validering. Zodra het rapport is goedgekeurd, ontvangt u deze in uw mail. Heeft u vragen? U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

ZoDus Taxaties Veghel: Snel, goed en zorgeloos