Een unieke makelaar in Veghel: ZoDus Makelaars

Voor het verkopen van een woning kiezen de meeste mensen voor professionele begeleiding. Niet voor niets, want als makelaar in Veghel zijn wij op de hoogte van de lokale markt en daarom beter in staat om kopers te bereiken. Met ons als makelaar haalt u meer uit de woning dan zonder makelaar. Bovendien zal het proces zorgeloos en efficiënt verlopen. ZoDus Makelaars is ervaren, deskundig en betrokken. Gespecialiseerd in het verkopen van woningen. Wij hanteren een helder stappenplan om te komen van ‘het idee om te gaan verhuizen’ tot en met een sleuteloverdracht aan een tevreden koper. Wat wij belangrijk vinden? Snel, goed en zorgeloos verkopen. Hoe we dat doen? Onder andere door actief, creatief en deskundig te werk te gaan. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze werkwijze in het kort:

Kennismaking 

Bij de verkoop van een woning zullen we samen vaak in contact staan met elkaar om verschillende zaken te bespreken. Daarom vinden wij het belangrijk om te weten wie u bent en vooral wat u van ons verwacht. Dit bespreken we graag in een open, vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek zodat we deze zaken samen kunnen doornemen.

Advies

De tweede afspraak is nog steeds vrijblijvend en kosteloos. De waardering komt dan aan de orde. We hechten er waarde aan om een goede onderbouwing te geven van de waarde. Daarvoor kijken we enerzijds naar transacties van soortgelijke woningen en anderzijds naar het actuele aanbod. Daarna brengen we een advies uit over de prijsstelling en verkoopstrategie.

Marketing  

U krijgt optimale begeleiding bij de voorbereiding van de fotografie en bovendien geven wij vergaand advies. We zorgen voor professionele foto’s, digitale plattegronden en tenslotte kunnen wij ook voor de bouwtechnische keuring en aanvraag energielabel zorgen. We bespreken of er wel of geen bord komt, wat we doen met de omwonende mailing, etc. De communicatie is open en transparant, er moet veel bepaald worden en we laten niets aan het toeval over. Ons doel is om de juiste doelgroep aan te spreken en zoveel mogelijk geschikte zoekers te bereiken.

Bezichtigingen 

We geven advies om de woning optimaal voor te bereiden voor bezichtigingen. De bezichtigingen worden uitgevoerd door de makelaar van ZoDus. Met jarenlange ervaring leidt hij op professionele wijze geïnteresseerden door de woning. Uiteraard krijgt u van ons na de bezichtiging kort feedback. Indien er een reactie is zullen wij deze meteen met u bespreken.

Onderhandelen

Onderhandelen is een vak, ons vak! Wij weten hoe het ‘spel’ gespeeld moet worden. We overleggen altijd eerst met u welke onderhandelingsstrategie het beste kan worden toegepast. Hierin kijken we niet alleen naar de prijs maar ook naar eventuele ontbindende voorwaarden, aanvaarding, roerende zaken etc.

Afhandelen 

Er is een overeenstemming tussen koper en verkoper. Nu moeten de voorwaarden en afspraken duidelijk op papier worden gezet in een koopovereenkomst. Uiteraard zullen wij dit in goede banen leiden. Als de koopovereenkomst eenmaal door beide partijen is getekend, sturen we deze naar de notaris. Die zal voor verdere afhandeling zorg dragen. Wij monitoren eventuele ontbindende voorwaarden. Als laatste plannen we de inspectie voorafgaand aan het tekenen bij de notaris. De inspectie zal door de makelaar worden uitgevoerd. Samen met de koper en verkoper zullen de meterstanden worden genoteerd.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek